Cauta:

Tip: Marca: Model:
Pret:
-

Inmatriculare:
-
Avansata

Finantare utilaje

In dezvoltarea oricarei societati un rol important il are si utilajele cu care aceasta isi desfasoara activitatea, insa nu toate companiile dispun de sumele necesare achizitiei acestora sau nu vor sa blocheze capitalul de lucru pentru a cumpara un utilaj nou.

Deasemenea orice producator, mai mic sau mai mare, stie ca un lucru bine facut cu utilaje moderne si performante este cartea de vizita pentru dezvoltarea afacerii si implicit il ajuta sa produca cu costuri si pierderi minime iar ce este la fel de important sa predea o lucrare in termenul agreat .

Asadar Auto-Lease.ro in baza contractelor de parteneriat pe care le are cu importantele firme de leasing din tara va propune urmatoarele finantari pentru utilaje:
1. Leasing de echipamente pentru agricultura, care presupune o structura flexibila de finantare: avans, perioada , valoare reziduala la final de contract sau inclusa în rate, si rate adaptate în functie de specificul activitatii clientului.
2. Leasing pentru echipamente de productie si anume: masini de prelucrare sticla si piatra, masini de prelucrare metal, plastic, lemn, masini de tiparit, masini de împachetat, linii de îmbuteliat etc.
3. Leasing echipamente pentru constructii si anume: buldozere, compactoare, vibrocompactoare, excavatoare, buldoexcavatoare, tractoare, autobetoniere, mixere beton, pompe beton, concasoare, încarcator frontal, freze si statie asfalt.
4. Leasing echipamentele medicale diverse, care acopera o gama larga de specialitati, de la investiga?ii de laborator pâna la imagistica, radiologie, cardiologie, ginecologie, pediatrie etc.

Contact:

PARTENERI: